Τρόποι αποστολής & χρόνοι παράδοσης

Τρόποι Αποστολής & χρόνοι παράδοσης:

 

Τρόποι αποστολής

Η παράδοση εντός Αθηνών γίνεται δωρεάν. Η τοποθέτηση και η συναρμολόγηση ενδέχεται να έχει χρεώσεις.

Για παράδοση εντός Αττικής αλλά εκτός Αθηνών το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα το ύψος της παραγγελίας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω μεταφορικών εταιρειών δική σας επιλογής και χρέωσης. Εμείς αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα προϊόντα στην μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε δωρεάν εάν είναι εντός Αθηνών ( Βοτανικό, Ρέντη κ.α.) και με χρέωση εάν είναι εκτός (Ασπρόπυργος κ.α)

 

Χρόνοι παράδοσης *

Στρώματα: Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα εντός 5-10 εργάσιμων ημερών. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περίοδοι εορτών.

Κρεβάτια: Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα εντός 15 εργάσιμων ημερών. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περίοδοι εορτών.

Σαλόνια: Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα εντός 15 - 20 εργάσιμων ημερών. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περίοδοι εορτών.

Λοιπά προϊόντα: Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας

Στις αποθήκες μας υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε στάνταρ διαστάσεις, οπότε μπορείτε να καλείτε για την διαθεσιμότητα στα 2108975811 & 2109521139

*Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να τροποποιηθούν ανάλογα με την περίοδο (Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπεντάυγουστο κ.α.) και ανάλογα με την διαθεσιμότητα υφασμάτων επιλογής του πελάτη.